Gimnastica

Şampanie pentru Nadia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Aflat la Doha, Diego Maradona i-a oferit fostei mari gimnaste o sticlă de Dom Perignon, iar emirul Qatarului i-a dăruit un ceas din aur alb cu diamante.

Timp de trei zile, Qatarul a găzduit cel mai mare eveniment sportiv care a avut loc în ultimul timp în Orientul Mijlociu: inaugurarea celei mai mari săli de sport din lume şi totodată a unei academii, ASPIRE.
Cu acest prilej, bogaţii şeici care conduc micul stat din Golf au cheltuit sume impresionante pentru a aduce la Doha cele mai mari legende ale sportului mondial. Printre acestea s-au aflat staruri ale fotbalului precum Diego Maradona, Pele şi Franz Beckenbauer, Nadia Comăneci, Edwin Moses, Hicham El Guerrouj sau Mark Spitz. Academia ASPIRE le-a dat prilejul, astfel, celor câtorva sute de copii, viitori sportivi de performanţă, să se întâlnească personal cu idolii lor, care le-au predat lecţii micilor elevi.
Însoţită de soţul ei, Bart Conner, Nadia Comăneci a fost una dintre puţinele vedete care au fost invitate de către emirul Qatarului, şeicul Hamad Bin Khalifa Al Thani, la un dineu privat la care au mai participat Bill Clinton, Pele şi Maradona. A doua zi, Nadia a primit un pachet din partea emirului care conţinea un ceas Vacheron Constantin serie limitată, din aur alb şi cu diamante, acesta valorând peste 50.000 de euro. De asemenea, Nadia l-a cunoscut şi pe Maradona, el trimiţându-i, într-una dintre seri, când cinau la mese separate la restaurantul Four Seasons, o sticlă cu şampanie Dom Perignon, pe care argentinianul a plătit peste 1.000 de euro! Diego a venit însoţit în Qatar de fiica sa, trimiţând-o să asiste la lecţiile de gimnastică pe care Nadia le-a predat la Academia Aspire.

Altfel, Maradona a fost aici extrem de păzit de agenţi speciali, ca de altfel şi Pele, cei doi fiind convinşi să participe la evenimentul de la Doha cu câte jumătate de milion de dolari fiecare, după cum spuneau ziariştii localnici.

http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=79767

Write A Comment