Gimnastica

După 22 de ani, componentele fostei echipe olimpice a României, Daniela Silivaș, Ecaterina Szabo, Lavinia Agache, dar și fostul antrenor Adrian Goreac revin la Deva

Pinterest LinkedIn Tumblr
Daniela Silivas si Ava

Toate se află în România în vacanță, dar în zone diferite, așa că au decis să (încerce) să se reunească într-un restaurant din Deva. ‘Este încă un pic haotic, nu am stabilit o întâlnire. M-au sunat pentru că sunt în oraș, să găsim o locație, un restaurant sau o discotecă. Este foarte greu să găsești un loc în această perioadă a anului, pentru că sunt foarte multe nunți’, a spus Daniela Silivas.
Daniela a venit în România în urmă cu 10 zile pentru a o boteza pe fiica ei, Ava, care are 8 luni. Nașii micuței sunt fostul selecționer Adrian Goreac și soția sa, Carmen. ‘Inițial am vrut să facem botezul sâmbăta trecută, dar nu a fost loc în restaurantul pe care îl preferam. Așa că joi am mers la biserică, dar am organizat cina o zi mai târziu. De asemenea, evenimentul a avut loc în aceeași zi cu ziua de naștere a nepotului meu. A fost ceva privat, în familie. Din păcate, soțul meu, Scott, nu a putut veni, a rămas în America’, a adăugat fosta gimnastă, care are și un fiu, Jadan, în vârstă de 2 ani și 3 luni.
Jadan face gimnastică, dar doar câteva ore pe săptămână. În America, copiii încep să facă sport de la 3 ani. Am vorbit cu Scott și vrem să-l lăsăm să facă baseball și baschetball. El nu stă locului nici măcar un minut, de aceea ne-am gândit să-l lăsăm să se elibereze de energie prin sport’, a spus Daniela.

Daniela a plecat din România în 1989 și este antrenor în Atlanta. ‘Am o grupă de fete, dar ele fac gimnastică mai mult ca un hobby decât ca o competiție. Acum este o pauză de 3 luni. Dacă ar fi fost competitivă, fetele trebuie să petreacă aproximativ 35 de ore pe săptămână la antrenamente. Am făcut asta, dar m-am oprit. Am o viață în afara gimnasticii, dacă se poate spune așa. Acum antrenez cam 12 ore pe săptămână pentru că am 2 copii de care trebuie să am grijă.

Write A Comment