Muzica

Lisa Marie Presley, unica fiica a lui Elvis, a murit la vârsta de 54 de ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lisa Marie Presley, singurul copil al legendei rock ‘n’ roll Elvis, a murit la vârsta de 54 de ani, a spus mama ei.

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică, Lisa Marie, ne-a părăsit”, a spus Priscilla Presley.

Lisa Marie, și ea cântăreață, a fost transportată de urgență la spital in cursul zilei de joi. Presa americană spune că a suferit un stop cardiac.

Ea a fost găsită la domiciliul ei din Calabasas, California, au declarat surse pentru postul american TMZ.

„Ea a fost cea mai pasională, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus Priscilla Presley într-un comunicat.

Familia Presley: Riley Keough, Priscilla Presley, Lisa Marie Presley și Benjamin Keough în 2010

„Cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde”.

Mama ei nu a oferit detalii despre posibila cauză a morții.

Citând o sursă apropiată Lisei Marie Presley, vedeta a fost găsită în dormitorul ei, joi dimineață. Cam în același timp, fostul ei soț Danny Keough, care locuiește și el pe proprietate, a sosit și a efectuat respiratie gura-la-gura.

Publicația a spus că a suferit un „atac de cord” înainte de-a i se administreze epinefrină – cunoscută în mod obișnuit sub numele de adrenalină – pentru a o ajuta să-și recapete pulsul. Paramedicii au sosit la scurt timp după aceea, ducându-o la spital.

Cu cateva zile înainte de moartea ei, ea vizitase Graceland, conacul deținut de tatăl ei din Memphis, Tennessee, pentru a sărbători ceea ce ar fi fost ziua lui de 88 de ani pe 8 ianuarie.

Lisa Marie a fost căsătorită cu Michael Jackson în anii ’90

În august anul trecut, Presley a scris un eseu despre durere pentru publicația americană ‘People ‘ – despre „realitatea îngrozitoare” a modului în care s-a simțit după moartea fiului ei.

Write A Comment