Gimnaste

Cătălina Ponor , dublă sărbătoare (08 iul 2023)

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit  religios, la un an distanță de la cununia civilă. Cei doi și-au unit destinele într-o biserică din Manasia, județul Ialomița.Tripla campioană olimpică și regizorul Bogdan Jianu și-au botezat fiul tot sâmbătă, 8 iulie, în aceeași biserică.

 Domeniul Manasia / Conacul Hagianoff – un monument de arhitectură unic pentru zona Urzicenilor, a fost construit la începutul anului 1899 în stil eclectic cu elemente de arhitectură clasice și romantice, după planurile unui arhitect elvețian. Conacul a fost construit la cererea lui Ion Hagianoff – fost ministru de externe bulgar, refugiat în Principatul Românesc din motive politice.

Steliana Nistor, prin a cărei bunăvoință avem parte din frumoasele fotografii prezentate mai sus, a fost unul din oaspeții de seamă ai evenimentului, alături de Mariana Bitang, Octavian Bellu, Andreea Răducan, Monica Roșu, Sandra Izbașa, Anca Bucur (6x MissFitnessUniverse WorldFitnessChampion) , actrița Carmen Tănase și mulți alții.

Write A Comment